• TAK FOR TILLIDEN

  – af hjertet TAK

DET SIGER MINE KUNDER:

Jeg” faldt” over Tina på instagram og var tiltrukket af hendes måde at vise hendes verden på. Derfor kunne jeg mærke, at det var hende der skulle guide mig, i forhold til de problematikker jeg stod i, i forhold til mig selv og mine børn.

Det var simpelthen den kærligste, skarpeste og bedste hjælp jeg fik.

Jeg fik set på mine problematikker med nye øjne og det gav mig en helt ny og brugbar måde at være sammen med mig selv og mine teenager børn på.

Jeg føler mig som en ny kvinde og mor

Det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort.

Sophia 46 år.

*****

Jeg kommer af og til hos Tina for at få ” ryddet op” i diverse udfordringer og få kyndig sparring.

Det er altid yderst kompetent vejledning/oprydning i en behagelig rolig atmosfære.

Det bedste er, at jeg altid ender med at få nogle gode redskaber med mig uden at det er givet som decideret øvelser.

Jeg kan kun anbefale et besøg hos Tina, om ikke andet så får man mulighed for at tage et helikopter – blik på sit liv.

Dorte

*****

Tina er noget helt for sig. Det kunne jeg mærke med det samme. En smuk, stærk kvinde, hvis aura er lys, kærlighed og nærvær. Dét har hver gang gjort et intenst positivt indtryk på mig, og hun har været god til at få mig til at indse, at også jeg er lys og kærlighed. Og at det er meget vigtigt, at jeg tager mig af mig selv, omfavner mig selv, gør gode ting for mig selv hver dag. For hvis hver dag er god, er livet godt. Samtidig har Tina meget livserfaring og kan relatere til svære livssituationer, hvilket er uundværligt.

Tina har fået mig til at tro på mig selv, livet og at der er en vej at følge ud af mørket. Af hjertet og sjælen tak.”

Camille

*****

Det at være blevet forældre ovenpå en svær fødsel havde drænet os så meget for energi og livsglæde, at vi følte, vi skulle kæmpe os igennem hver eneste dag.

Tina har hjulpet os fantastisk af sted på vores rejse mod at blive den bedste version af os selv, som vi overhovedet kan være. Hun har vist os, at vi selv gemmer på den energi og det flow, der skal til for at nå de mål, vi har til os selv som forældre.

Tina er helt igennem fantastisk til at hjælpe med at få løst gamle traumer/smerter og følelser. Det har gjort, at vi har genvundet vores energi som forældre, men ikke mindst som individer.

Karsten & Anna

*****

Jeg går hos Tina, fordi jeg følte, at jeg var kommet langt væk fra mig selv.

Jeg kunne ikke mærke mig selv og mine følelser.

Jeg havde ikke længere nogen mavefornemmelse, syntes ikke at jeg gjorde noget godt nok og syntes, at livet var surt.

Hos Tina lærer jeg at fokusere på det, jeg er god til og ikke slå mig selv i hovedet.

Jeg er ved at genfinde min mavefornemmelse og vigtigst af alt livsglæden.

Jeg er taknemlig for at have mødt Tina, her lærer jeg de små tricks til at tage ansvaret tilbage for min lykke.

Anne-Sofie, 35 år

*****

Jeg startede ved Tina, fordi noget var i vejen.

Noget jeg ikke kunne sætte ord på, men noget jeg kunne føle.

Med Tinas fantastiske væsen fik vi sammen fundet og arbejdet med gamle traumer.

Jeg har efterfølgende været flere gange hos Tina og kan slet ikke undvære det.

Hver gang går jeg derfra med en større viden om mig selv.

Tina er altid med mig i baghovedet, og jeg bruger hende, når tingene bliver svært. Jeg har efterhånden brug for hende mindre og mindre, fordi hun har gjort mig stærkere.

Med hjælp fra Tina er jeg nu igen glad, har overskud og lever livet.

Tina er en hjertevarm person, som jeg er så taknemlig for.

Britt, 43 år

*****

Jeg har valgt Tina, fordi hun er en ærlig person både over for sine klienter og over for sig selv.

Hun har lært mig at være tro, kærlig og ærlig mod mig selv.

Lytte til mine følelser og behov.

Træffe de valg, som jeg syntes er bedst for mig – og ikke tænke på, hvad andre mener om det.

Gritt, 47 år

*****

Min første kontakt med Tina Eriksen var på cafe Lulu i Kerteminde, hvor min datter havde inviteret mig til et foredrag der hed ”Elsk dig selv – og bliv fri”. Det blev en oplevelsesrig aften, hvor vi hørte om Tinas erfaring fra sit eget liv, og hvordan hun havde formået at komme gennem sygdom og problemer og nu stod et sted i livet, hvor hun kunne holde fast i at leve og nyde livet. Den måde det blev lagt frem gjorde, at jeg måtte lære mere. Jeg har mistet to af mine søskende i ung alder samt været kræftpatient og alvorlig syg af stress. Er en af de piger, som har lært at være der for alle andre og dermed glemt at lytte til mig selv og min krop og besluttede, at det skulle der gøres noget ved.

Min første aftale hos Tina var meget anderledes end alt andet, jeg tidligere havde oplevet, men uden de store ord, mest ved blid berøring, fik jeg fat i noget af den sorg og vrede, jeg havde i mig, og da jeg tog hjem var det med en helt anden form for ro, men meget træt. De følgende møder hjalp mig yderligere til at se, hvor jeg nok skulle tage fat, men vigtigst af det hele blev jeg gjort opmærksom på, hvor vigtigt det er at finde det gode frem i livet og gøre de ting, som giver en glæde. Hvor vigtigt det er at mærke sig selv og være i kontakt med sig selv fysisk som psysisk, at være i flow.

Tina har en fantastisk ro og formår at fremlægge sine budskaber/undervisning på en nem og overskuelig måde. Man er ikke i tvivl om, hvad der skal til, at det kun er en selv, som kan gøre en forskel. Men at man i Tina har en psykoterapeut, der formår at hjælpe, når der er brug for det, på en god og kærlig måde.

Jeg kan kun anbefale Tina som en rigtig dygtig terapeut og et meget kærligt menneske, som jeg kun kan sige det bedste om.

Birgit, 62 år

*****

Jeg startede ved Tina på et tidspunkt, hvor alt, både krop og sind, var gået så meget i stykker, som næsten noget kan. I starten kom Tina hen til mig, og det i sig selv var et signal til mit ”system” om, at ved Tina kunne jeg få hjælp; at der var en, der var villig til at køre hen til lille mig! Overraskende kunne jeg kort tid efter køre hen til Tina og kom i starten 2 gange om ugen.

Tina hjalp mig med at berolige mit nervesystem både i terapirummet og udenfor i hverdagen. Hun gav mig enkle og forståelige redskaber fx ”Jeg har overlevet”, som jeg gik rundt og sagde enten højt eller indeni.

Det at vide, hvad der forgik i mit nervesystem og få sat ord på, gav mig en umådelig stor tryghed, og jeg fik relativt hurtigt oparbejdet så meget energi, at jeg kunne begynde at komme lidt ud. Nu kommer jeg ikke helt så ofte. Og nu er det ligeså meget relationen til mig selv og andre, vi taler om. Jeg kan godt komme og være ”alle steder” og med tanker hid og did. Men Tina er en nærværende og omsorgsfuld og ikke mindst tålmodig terapeut, og stort set alle gange er jeg gået derfra mere samlet, med mere energi og ofte med glæde i både sind og krop.

Susanne, 48 år

*****

”At finde hjem – til selvkærlighed, accept og egenomsorg”.

Jeg startede i SE traumeterapi hos Tina Eriksen i efteråret 2016, da jeg var 56 år gammel.

Jeg havde et stort behov om at få mindsket den kroniske stresstilstand, der havde plaget mig nogle år og som varierede i styrke, men aldrig helt forlod mig. Jeg var ofte hektisk – på en gang nærværende og alligevel ikke helt… altid på vej, eller i gang med noget…

Jeg levede efter parolen: ”Jeg er, når jeg gør…” for det var umuligt/skræmmende at ”gøre ingenting” eller ”at være”.

Jeg levede med stressen, et kropsligt selvhad og en indre stemme, der aldrig mente, at jeg var god nok. Jeg havde også en underliggende dødsangst, som jeg konstant skulle bruge kræfter på at holde nede.

Jeg havde ofte tankemylder, en konstant uro i kroppen, et meget irritabelt tarmsystem, store problemer med at sove – særligt sidst på natten … og mere til.

Jeg startede i behandling hos Tina, fordi jeg ved første kontakt fornemmede en imødekommenhed og et tillidsvækkende nærvær. Jeg bor en times kørsel fra Tina og kunne have valgt flere andre behandlere inden for den radius, men min fornemmelse for at hun var den rette var stærk – og den holdt stik!

Tina er nærværende og autentisk, støttende og guidende – som ”et fyrtårn”, der lyser op og inspirerer – og samtidig ydmyg og faglig.

Min rejse mod selvkærlighed, accept og egenomsorg har taget noget tid og har bestået af mange forløsninger af gamle traumer/overvældende hændelser – store som små, gamle som nye.

Det kan være meget skræmmende at skulle lukke op for ”godteposen”, men Tina var en mester i at støtte og guide, så traumerne forløstes lidt efter lidt og i ”portioner”, der var til at håndtere.

Jeg nød, at jeg ikke var ansvarlig, at jeg ikke skulle forstå eller forklare, men bare være og mærke det, der var i min krop her og nu.

Tina var der for mig hele tiden, og hun sørgede for, at jeg ikke kom til at forløse for meget ad gangen (og derved blive re-traumatiseret).

Nogle gange havde jeg en fornemmelse af, hvad det var, der blev forløst. Andre gange vidste jeg ikke, hvad det var, men jeg kunne altid tydeligt mærke lettelsen over at komme af med det.

Jeg var i starten temmelig træt efter behandlingerne, men når trætheden var aftaget (1. gang efter 1-2 dage), så kom letheden. For hver gang jeg har været der, er den efterfølgende træthed blevet mindre og mindre.

Jeg kan nu

 • håndtere stressende situationer uden at blive stresset
 • selv forløse de resterende gamle traumer/hændelser
 • mærke, når jeg bliver så overvældet af noget, der sker, at jeg har brug for ”ydre hjælp” og formår at bede om den
 • parkere noget (gammel hændelse/traume), der pludselig presser sig på – og tage mig af det, når der er en passende uforstyrret stund til det
 • mærke mig selv og holde passende pauser
 • være nærværende i længere tid og holde pauser, når der er brug for dem
 • sige nej/sige fra
 • tåle mad, jeg ikke kunne tåle tidligere
 • tolerere lyd, lys og berøring, der før havde generet voldsomt! (høj tale, skarpt lys, mærkater i tøj, stramme sokkeelastikker mm.)

Det må være åbenlyst for enhver, hvor dybt taknemmelig jeg er for Tinas store indsats – uden hende ”i hånden” var jeg ikke nået dertil, hvor jeg er i dag!

Jeg ved også, hvor jeg vil søge hjælp, hvis jeg skulle komme i en situation, jeg ikke selv kan håndtere!

Af hjertet tak – også fra min kæreste og mine døtre – som også nyder godt af mit nye jeg .

Ulla, selvstændig erhvervsdrivende og innovatør

*****

Da jeg startede ved Tina var mit hoved som en 4-sporet motorvej fyldt med biler, hvis jeg prøvede at komme over vejen, blev jeg ramt igen og igen. Der var mange ting i mit liv, som jeg ikke formåede at håndtere. Jeg havde også mistet kontakten til min krop – ja til mig, Christina.

Tina hjalp mig med at håndtere mine følelser, hvorfor jeg havde dem, hvordan de skal håndteres. Jeg fandt ud af, at følelser er mit bedste GPS-system til at navigere efter. At de hjælper mig til at kunne f.eks sige ja eller nej til noget. Så jeg er blevet meget bedre til at sætte grænser for mig selv.

Jeg er også blevet meget bedre til at mærke min krop og vil gerne stå ved hele mig nu. Jeg er stolt af mig selv nu, og hvordan jeg har overlevet. Nu overlever jeg ikke mere – NU LEVER JEG.

Jeg fik støtte i mange vanskelige situationer og blev bevidst om, at jeg egentlig kan håndtere mange ting selv og faktisk ER GOD nok. Jeg har fået et meget større selvværd og selvtillid. Har fået helt konkrete værktøjer til at håndter min hverdag.

Tina mødte mig altid med et smil, varme og positivitet, hun er en meget kærlig person. Hun er meget professionel på den kærlige måde – Jeg følte mig altid vigtig, set og hørt. Jeg følte mig altid meget meget tryg og godt tilpas. Derfor kunne jeg også dele alt med Tina.

Tina… jeg er dig dybt taknemlig, af hele mit hjerte. Du er et fantastisk menneske og terapeut. Jeg kan kun sige til dig, der sidder og er i tvivl om, du skal have noget hjælp – Gør det.

Dit liv bliver så meget bedre. Jeg er så taknemlig, TAK Tina!!!!

Christina 30 år, sygeplejerske

*****

Jeg har lyst til, at skrive nogle ord om mit forløb hos dig, Tina.

Jeg kom og vidste slet ikke, at min krop var så traumatiseret og bange, som den var. Jeg vidste, at jeg var gået ned med stress – faktisk var jeg helt udbrændt!

Jeg havde lært, at være i hovedet og handle mig fra alting uden at lytte til min krops signaler og mine følelser. Men pludselig ville min krop ikke handle mere, den var brudt helt sammen. Jeg havde simpelthen overhørt ALLE signalerne gennem mange mange år.

Ved dig Tina, kunne min krop og mig pludselig være os selv. Jeg fik en forståelse af min nedbrudte krop, og hvorfor den ikke kunne noget mere. Alle smerterne, angsten osv. Men jeg fik også, allerede efter 1. session, håb om, at det kunne blive anderledes.

Og langsomt, langsomt og meget nænsomt fik jeg forløst alle blokeringerne (traumerne) i min krop, og min krop er nu ved at vende tilbage til livet og lyset igen.

Tina, du troede på mig og især min krop, som jeg helt havde opgivet (det havde systemet også). Du lærte mig at tage 100 % ansvar for mig, min krop og mit liv.

Jeg fik kærligheden til mig selv og min krop (har jeg aldrig haft ). Nu har jeg lært at passe på mig selv og min krop. Min krop kan mere og mere igen. Alle mine stress-symptomer er væk, og jeg føler ,jeg har fået en ny chance.

Jeg har svært ved, at finde ord for mit forløb hos dig Tina andet end af hjertet TAK!!!

Louise 41 år, tidl. udbrændt lærer – nu iværksætter

*****

Wow! Det var det ord der kom ud af mig efter min clairvoyance med Tina. Wow fordi det var så præcise og aktuelle ord om mig. Det var varmt og kærligt formidlet. Min oplevelse er, at Tina kommer dybt ind i ens kerne.

Det var opløftende, sårbart og konfronterende. Og det er netop, når de bliver aktiveret, at jeg ved, at der er fat i noget essentielt for mig. Følelser og problematikker jeg kendte til, men alligevel havde beskytte mig selv imod i en periode.

Tina kan det hele. Det er clairvoyance, men terapeutisk clairvoyance med den kærligste og varme stemme og formidling.

Lone

*****