• Jeg ELSKER at være

  – MIG SELV

De 16 vigtigste ting om mig

 1. Jeg er en fantastisk årgang 1965.
 2. Jeg er MIG  – autentisk og i integritet – helt inde fra mine cellers DNA og ud i min aura.
 3. Jeg ELSKER at være mor til Anne-Sofie, Caroline og Emma  og ELSKER min mormor status til Carla, Arthur, Anton og Emil.
 4. Jeg er en meget passioneret selvudviklings og bevidsheds NØRD, det gælder kropslig, mental, relationel og spirituel udvikling.
 5. Jeg arbejder som spirituel psykoterapeut, traumeterapeut og parterapeut, samt som meditations og yin yoga lærer  – Jeg arbejder med at forbinde og skabe balance mellem krop, sind og sjæl. Mellem det traditionelle jordiske og det spirituelle. Jeg bruger alt det bedste, jeg har lært fra sygeplejerske, sundhedsplejerske, zoneterapeut, kropsterapeut, par- og gruppeterapeut, relationsterapeut, mindfulness meditations og yin yoga lærer, SE traumeterapeut, det spirituelle univers.
 6. Jeg elsker at gå/vandre (i alt slags vejr) i naturen, især i skoven og ved vandet, som jeg bor tæt ved.
 7. Jeg er helårs bader, mediterer, laver yin yoga og danser næsten hver dag.
 8. Jeg er flexitar d.v.s.jeg elsker, at spise grønt og frugt, samt fisk og lyst kød.
 9. Ubetinget kærlighed, Tillid, Taknemlighed og Selvkærlighed er medicinen til ALT.
 10. Jeg bruger både psykologiske og spirituelle metoder og indgangsvinkler til at støtte din udvikling, så du kan skabe de forandringer i dit liv, du har behov for, samt manifestere det liv, du drømmer om.
 11. Jeg har selv mange personlige erfaringer med at stå midt i forskellige livs overgange, udviklingskriser, sygdomme, traumer og føle mig helt lost, fordi jeg ikke have forbindelse til min sjæl og ikke vidste, hvad mit næste skridt var – derfor har jeg taget nogle lange omveje for at få helet hele mig op og blive mig selv. Nu bruger jeg mine egne erfaringer, samt min faglighed til at hjælpe dig den lige vej.
 12. Jeg var skabs spirituel, indtil jeg blev 50 år – så sprang jeg ud af skabet – nu bruger jeg min veludviklede intuition hver dag i mit arbejde og i mit liv generelt.
 13. Alt er energi, og derfor er jeg meget bevidst på, hvordan jeg bruger min energi optimalt og nærende hver eneste dag.
 14. Jeg elsker at rejse og se verden. Min største rejseoplevelse var, da jeg og min familie rejste 13 uger rundt i verden (Dubai, Inden, Hong Kong, Fiji, Australien, Thailand) og anden største oplevelse, da vi rejse rundt i USA ( New York, Washington, Arizona, Californien, Florida, De caribiske øer)
 15. Jeg elsker livet, NUET, chokolade og blomster.