• DER FINDES KUN EN SANDHED

    – NEMLIG DIN EGEN SANDHED

1:1 SJÆLS CLAIRVOYANCE .

HVAD ER EN SJÆLS CLAIRVOYANCE ?

En sjæls clairvoyance er, hvor jeg stiller clairvoyant ind på din energi og på dine ressourcer, dine styrker, dit potentiale – din sjæls essens.

Jeg stiller også ind på de mulige udfordringer der står i vejen for, at leve din sjæls essens – så du bliver opmærksom på, hvilke udfordringer du skal heale og hvilke du skal slippe.

*****

HVEM ER EN SJÆLS CLAIRVIOYANCE FOR ?

  • En sjæls clairvoyance er for dig der – én gang for alle – ønsker at finde ind til essensen af dit eget liv og følge dit sjælskald.
  • Det er for dig, der har mistet kontakten til dig selv.
  • Det er for dig, der er kommet til at lukke ned for dig selv – din energi, dine styrker, potentialer, dine ressourcer og alt det du står for – din indre visdom og skaberkraft.
  • Det er for dig, der ønsker at åbne op for dig selv og din egen energi – dine styrker, ressourcer og dybeste potentialer – altså din indre visdom og din egen skaberkraft.
  • Det er for dig, der har brug for at slippe de udfordringer der står i vejen for, at du kan udleve dit potentiale og dine styrker. Du har brug for et clairvoyant skarpt blik, til at løsrive dig og komme videre.

*****

HVORDAN FORGÅR EN SJÆLS CLAIRVOYANCE  ?

Hele sessionen foregår telefonisk.

Du kontakter mig ang. en tid : KONTAKT

Vi aftaler dato og tidspunkt for clairvoyancen.

Senest dagen før clairvoyancen, skal du sende et nyt mobilfoto af dig selv, til mig på sms

Jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt.

Jeg stiller ind clairvoyant på dig, din energi, dine potentialer og dine udfordringer og formidler budskaberne til dig igennem en dialog med dig.

*****

PRIS:

Sjæls clairvoyance session ( telefonisk  30 min.)             950 kr.

*****

VÆRDIEN AF EN SJÆLS CLAIRVOYANCE ER:

Du vil få kontakt med dig selv igen – din indre visdom og din skaberkraft

Du vil finde ind til din essensen og dit sjælskald.

Det vil stå klart for dig hvilke udfordringer der står i vejen for dig, så du med det samme kan starte en transformation i dit liv.

 

*****

Tilbagemelding fra en sjæls clairvoyance :

Wow! Det var det ord, der kom ud af mig efter min clairvoyance med Tina. Wow fordi det var så præcise og aktuelle ord om mig. Det var varmt og kærligt formidlet.

Min oplevelse er, at Tina kommer dybt ind i ens kerne. Det var opløftende, sårbart og konfronterende. Og det er netop, når de bliver aktiveret, at jeg ved at der er fat i noget essentielt for mig. Følelser og problematikker jeg kendte til, men alligevel havde beskytte mig selv imod i en periode.

Tina kan det hele. Det er terapeutisk clairvoyance med den kærligste og varme stemme og formidling.

Lone

*****

Hvis du har spørgsmål omkring Sjæls Clairvoyancen , så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig her: KONTAKT